torstai 16. maaliskuuta 2017

LUETUT 2017


Listaan tähän kaikki kirjat, joita olen lukenut vuonna 2017. Tulen tekemään kaikista kirjoista erilliset postaukset myöhemmin blogiini.

Luetut kirjat 2017:

Anna-Leena Härkönen - Häräntappoase
Henriikka Rönkkönen - Mielikuvituspoikaystävä
Jojo Moyes - Kerro minulle jotain hyvää
Jojo Moyes - Jos olisit tässä
Estelle Maskame - DIMIL– Rakastan
John Green - Tähtiin kirjoitettu virhe
John Boyne - Poika raidallisessa pyjamassa
Estelle Maskame - DIMINY  Tarvitsen
Estelle Maskame - DIMIMY  Kaipaan
Holly Bourne - Oonko ihan normaali?
Holly Bourne - Mikä kaikki voi mennä pieleen?
John Boyne - Poika vuoren huipulla
Nicola Yoon - Kaikki kaikessa
Marianne Käcko - Tapa minut, äiti!
Jessica Schiefauer - Ester & Isak
John Green - Kaikki viimeiset sanat
Rainbow Rowell - Eleanor & Park
xoxo

8 kommenttia:

 1. Kiinnostavaa kuulla, mitä tykkäsit Greenen teoksesta. Olen lukenut muutaman kirjan häneltä ja tuo TKV on ollut kyllä paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TKV on tällä hetkellä ainoa teos Greeniltä mitä olen lukenut. Itse en malta odottaa, että pääsen lukemaan muita Greenin kirjoja, joita minulla onkin jo muutama itselläni.
   Kiitos kommentista :)

   Poista
 2. Uu! Oon itse lukenut noi Jojo Moyes kirjat, vaikka Englanniksi, ja odotan innolla, että pääsen kuulemaan ajatuksistasi. Olisi kiva kuulla myös, jos olet nähnyt elokuvan tosta toisesta ja oliko se yhtä hyvä kuin kirja? Suosittelen muuten listasi perusteella lukemaan "All the Bright Places" (en tiedä löytyykö suomenkielisenä, sillä äidinkieleni on englanti enkä ole ottanut selvää asiasta :D)

  Anyways, olipa hauskaa löytää blogisi näin lauantai-illan kunniaksi!
  Tsemppiä blogin pitoon!

  Terveisin, 17v lukija Helsingistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Elokuvan olen myös nähnyt ja samantien elokuva nousi suosikkeihini ! Onneksi luin kirjan ennen elokuvan katsomista, kun kirjassa pystyi eläytymään tilanteiseen paljon paremmin ja pääsi syvemmälle juoneen kiinni :) Ei hitsi kun kuulosti lukemani perusteella kirjalta, jonka ehdottomasti haluan lukea, kunhan kirja vaan tulisi suomeksi, koska englanniksi ei lukeminen oikein suju :D

   Poista
  2. Nythän on muuten tulossa tässä kuussa se Nicola Yonin Kaikki kaikessa. Itse ainakin odotan malttamattomana, että pääsen lukemaan. Vähän TKV:n tyyppinen ennakkotietojen perusteella.

   http://www.kirja.fi/kirja/nicola-yoon/kaikki-kaikessa/9789513192143/

   Poista
  3. Kiitos Niina kirjavinkistä ! Kirja kuulostaa todella mielenkiintoiselta, ja sellaiselta että itse voisin tykätä :) Pakko käydä ostamassa, kun kirjan löydän.

   Poista
  4. Suosittelin juuri tuota Kaikki kaikessa ("Everything everything"). Itse luin enkuksi ja kesti n. kaksi tuntia, koska olin koukussa heti! :D

   Poista