keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

HENRIIKKA RÖNKKÖNEN: MIELIKUVITUSPOIKAYSTÄVÄ"Nainen makaa sängyllä miehen kanssa. He suutelevat. Miehen käsi sivelee hennosti mutta määrätietoisesti naisen rintaa. Naisen toinen käsi silittää miehen poskea, toinen valuu hänen paljasta vatsaansa pitkin hitaasti alaspäin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he uskaltautuvat näin lähelle toisiaan."
kirjan alku

Henriikka Rönkkönen: Mielikuvituspoikaystävä (Atena, 2016. 205 sivua)


Mielikuvituspoikaystävä kertoo yhden naisen sinkkuelämästä tarinoita. Kirja kertoo kaiken mitä sinkkuelämässä voi tulla vastaan ja kuinka niistä kaikista pääsee eteenpäin. Kirjassa on paljon erilaisia käänteitä, erilaisia miehiä, paljon kysymyksiä, joihin ei ole vastauksia sekä paljon muuta. Kirjassa kerrotaan suoraan millaista on olla sinkku, vaikkei se tietenkään ole kaikilla samanlaista. Vaikka kirjassa päähenkilönä onkin nainen, niin missään ei kiellettä etteikö miehet voisi lukea kirjaa ja samaistua joihinkin sinkkuelämän mutkiin ja käänteisiin.


Monet suosittelivat tätä kirjaa minulle ja osa sanoikin, ettei kirjaa pysty laskemaan kädestä vaan se pitää lukea yhteen putkeen, koska kirja on niin mukaansatempaava. Odotin kirjan lukemista innolla, mutta loppujen lopuksi petyin. Odotukset kirjasta olivat niin korkeat, mutta kirja ei täyttänyt odotuksia lainkaan. En tietenkään voi kieltää, etteikö kirja ollut hauska, joissain kohdassa sai kyllä nauraa. Kuitenkaan kirja ei ollut sellainen mitä odotin. Kyllähän sinkkuelämä voi jollakin olla tuollaista, mitä kirja antaa ymmärtää, mutta tietenkin siihen liittyy paljon muutakin. Olisin toivonut, että kirjassa olisi kerrottu myös muista sinkkuelämän asioista kuin pelkästään miehiä, koska siihen liittyy paljon muutakin. Kuitenkin pystyn tästä huolimatta suosittelemaan kirjaa muille ihmisille, eikä ole väliä oletko sinkku, nainen, mies vai suhteessa."Mielikuvituspoikaystävä kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Henriikka Rönkkösen tarina etenee säädöstä toiseen ja sydänsurusta uuteen ihastumiseen. Matkalla tavataan nännikarvamies, steriili mies ja pienimunainen mies ja pohdistaan sinkkuelämän peruskysymyksiä: Mitä iloa dildosta voi olla? Miksi flippaaminen on suomen kielen tärkein sana? Minkälaisia ovat seurustelevien neuvot sinkuille? Miksi ei koskaan saa stalkata?
Hervottoman ronski opus karistaa sinkkuelämästä glitterin ja muistuttaa, että jokaisella sinkkunaisella pitäisi olla oma mielikuvituspoikaystävä."
kirjan takakansi

xoxo

4 kommenttia:

 1. Luin/kuuntelin tätä kirjaa melko samanlaisin miettein, enkö saanut sitten edes aikaiseksi blogata tästä. Varmasti tällaiselle sinkkuhömpällekin on kuitenkin paikkansa, ja kyllä muutamat kuvaukset vähän naurattivatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Totta, että osalle kohdista sai nauraa ja kirjassa oli myös paljon hyvää, mutta omasta mielestäni ei kaiken sen "hypetyksen" arvoista.

   Poista
 2. Mä tykkäsin tästä tosi paljon, ihan mahtavaa hömppää! :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla muidenkin mielipiteitä tästä :)

   Poista