tiistai 11. heinäkuuta 2017

KIRJA TAG


1. Onko sinulla kotonasi tietty paikka, jossa luet? - Jos luen kirjaa illalla niin luen sitä aina sängyssä, mutta jos luen kirjaa muuna ajankohtana niin luen sohvalla.


2. Kirjanmerkki vai palanen paperia? - Rakastan erilaisia kirjanmerkkejä, joten käytän aina niitä. 


3. Voitko lopettaa lukemisen milloin vain vai luetko aina sivun tai kappaleen loppuun? - Luen aina sivun tai kappaleen loppuun, yleensä kappaleen. Näin tiedän tarkalleen mihin olen viime kerralla jäänyt.


4. Syötkö tai juotko lukiessasi? - En syö milloinkaan, mutta joskus juon teetä. Muuten aina vesipullo on vieressä, josta juon koko ajan.


5. Voitko kuunnella musiikkia tai katsella televisiota lukiessasi? - Televisiota en pidä ikinä päällä ja harvemmin kuuntelen musiikkiakaan, sillä haluan keskittyä kirjaan kunnolla.


6. Luetko kotona vai missä vain? - Luen aina joko kotona tai kun matkustan junalla.


7. Luetko ääneen vai hiljaa päässäsi? - Hiljaa päässäni, mutta jos kirjassa on joitain nimiä mitä en osaa kunnolla lausua, niin luen ne aina ääneen.


8. Luetko kaikki sivut vai hypitkö sivujen yli? - Ikinä ei ole tullut edes mieleen hyppiä sivujen yli. Luen aina kaikki sivut ja jotkut sivut voin lukea jopa uudelleen, jos niissä tapahtui jotain mielenkiintoista.


9. Hajoaako kirjan selkä lukiessasi vai pysyykö se kuin uutena? - Kirjat ovat minulle heikkous. En ikinä lainaa niitä kenellekään ja pidän niistä hyvää huolta. Kirjat pysyvät kuin uutena minun käsissäni. Omistan kuitenkin kirjoja, joita olen ostanut kirpputoreilta, missä kirjan selkä on jo valmiiksi kärsinyt, muttei suinkaan minun toimesta.


10. Kirjoitatko kirjoihin? - En näe mitään tarvetta tehdä kirjoihin merkintöjä. Jos jotain haluan muistaa kirjasta niin kirjoitan sellaiset yleensä paperille.



xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti